Matproduksjon og slakteri

Ønsker du å vite mer eller bestille et produkt?
Tel. +47 40 64 75 94
E-post: kontakt@otpedersen.no

Slakteri, fjøs skal vaskes med varmtvann men ikke varmere enn 50 grader. Dette skyldes at proteiner koagulerer under vaskingen med høy temperatur noe som etterlater en hinne av koagulert protein på vegger, gulv og innredning. Dette er ikke i tråd mat mattilsynet. For å klare dette må man ha riktig verktøy, noe alle vet er halve jobben.


Serie 1016 - PRIS: NOK 45.000,- eks mva

Elektrisk høytrykkspyler med varmtvann som effektivt fjerner fett.

Egenskaper

  • Kapasitet: 840 liter pr time (vannmengde) og 160 bar (trykk)
  • Trinløs temperaturregulering fra 0-130°C.
  • Termostatkontroll forhindrer overoppheting.
  • Epoxy lakkert stålramme og foring av rustfritt stål
  • 20 meter høytrykksslange
  • Pistolhåndtak med dobbel dyse og dyser
  • Elektrisk (3x230V)
  • Miljøvennlige forbrenningsverdier, 10-11% CO2, sotverdi 1-2.
  • 10 meter elektrisk kabel.

Konstruksjon og utstyr:
Epoksy lakkert stålramme og foring av rustfritt stål 20m høytrykksslange. Pistolhåndtak med dobbel dyse og dyser, 10m elektrisk kabel.

Sikkerhetsventil:
Innebygd justerbar bypassventil for trinnløs regulering av vannvolumet.

Kjele og oljebrenner
Med dobbeltsidig, luftkjølt stålkjele med strømningsspole som sørger for meget høy effektivitet med et minimum energiforbruk.

Trykkontroll:
Trinnløs justering av lansen, fra 10 bar til maks. press.